Uutisessa kerrottiin, että HSL:n joukkoliikenteen lippujen hintaa mietitään korotettavan koronan vuoksi. Lippujen hintojen nostaminen voi olla suuri riski, koska jopa vähäisetkin joukkoliikenteen käyttäjät saattavat lopettaa bussien ja muun julkisen liikenteen käytön. 

Uutisessa tuli esille myös lippujen hinnan alentaminen, joka voisi lisätä matkustajien määrää. Ihmiset eivät siltikään ehkä haluaa käyttää julkista liikennettä tässä vallitsevassa tilanteessa, joten lippujen alentaminenkaan ei välttämättä ratkaise ongelmaa. 

Yhtenä vaihtoehtona esitettiin bussilinjojen vähentämistä. Bussilinjojen karsiminen olisi hyvä idea, koska pääkaupunki seudulla on varmasti paljon bussilinjoja ja busseja kulkee suhteellisen paljon joka päivä. Lisäksi kaikki paikat ovat varsinkin keskustassa lähellä, joten voi hyvin vaikka kävellä, ellei pääse bussilla juuri sille lähimmälle pysäkille. 

Uskon että tilanteen rauhoittuessa matkustajamäärät taas nousevat, mutta tällä hetkellä lippujen hintaa voitaisiin nostaa ainakin joksikin aikaa. Tällöin saataisiin edes vähän enemmän rahaa. Myös valtioiden antama tuki on entistä tärkeämpää HSL:n joukkoliikenteen toimimiselle.