https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006661954.html

Tämä uutinen käsitteli ravinto-alojen työpaikka kriisiä suomessa tällä hetkellä. Koronaepidemia on aiheuttanut tämän kriisin ja nuoremmat työntekijät, joilla on erityisen vähän omia säästöjä oisivat kohdistunut suuremmin kuin muut. Minun mielestä tämä on tosi huono juttu koska nuoret tarvisivat rahaa elättää itseän ja kun työkokemusta ei hirveästi niillä välttämästi ole voi olla vaikeeta etsiä uusia töitä. Timo Lapin mukaan kaikki yhtiöt ovat vaikemassa tilanteessa kuin mitä olivat keväällä joka on tosi paha tilanne, useat yritykset selvisivät keväällä omien säästöjen, valtiontuen ja mahdollisten vuokrahelpotusten avulla. Tämä osoittaa kuinka kriisi ravintola-ala yrityksillä on tällä hetkellä. Omasta mielestä yritysten on pakko irtisanoa porukkaa koska muuten eivät pärjää rahallisest firman pyörittämiseen. Uutisessa myös mainitaan että asiakaspaikkarajoitukset koskettavat kahviloita ja ruokaravintoloita, tämä aiheuttaa sen että etteivät pienet ravintolat ja kahvilat voi toimia kannattavasti vain puolella kapasiteetillä. Tämä voi aiheuttaa pienien ravintoloiden sulkeutumisen tai konkurssiin joutuminen